Met therapie in Leuven op weg naar een oplossing voor uw relatieproblemen of seksuele moeilijkheden.

Nuttige info

Ik werk bij de therapeutische groepspraktijk Traject in Leuven, waar ik als relatietherapeut en seksuoloog actief ben in een multidisciplinair team van therapeuten, psychologen, seksuologen, bemiddelaars en coachen.

Even voorstellen

Mijn naam is Barbara Van Esbroeck. Als klinisch seksuoloog zie zowel koppels met relatie- als seksproblemen. Daarnaast kan je ook individueel bij mij terecht als je zoekende bent naar inzichten, verandering of gewoon nood hebt aan een luisterend oor.

Studies:

  • Kandidaturen pedagogische wetenschappen (KU Leuven).
  • Licentiaat Familiale en Seksuologische Wetenschappen (KU Leuven): tweejarige opleiding die vooral gericht is op de theoretische vorming van seksuologen.
  • Specialisatie in de Familiale en Seksuologische Wetenschappen (KU Leuven): tweejarige opleiding rond gesprekstherapie onder intensieve supervisie van Prof. Dr. Paul Enzlin (systeem en context gerichte therapie) en Frida Bogaerts (psychoanalyse).
    Ik heb ook meegewerkt aan het 'Drieweken – programma' onder leiding van Prof. Dr. Alfons Vansteenwegen en Lieven Migerode en het partnerdagprogramma 'uit de impasse' onder leiding van Lieven Migerode en An Hooghe (Sint Rafael ziekenhuis, Leuven).
  • Familiale Bemiddeling (KU Leuven): eenjarige postgraduaat rond omgaan met conflicten in de hulpverlening (deel algemene conflictbemiddeling en deel toegespitst op echtscheidingsbemiddeling).
  • Geaggregeerde van het Secundair Onderwijs.

Contactgegevens

Per e-mail:   inforelatie-therapie.be

Groepspraktijk Traject

Bij Traject, onze Groepspraktijk in Leuven kan je ook terecht bij een divers team van collega therapeuten, bemiddelaars en coachen. Samen trachten we je de beste ondersteuning te bieden waar jij die het meeste nodig hebt.

De groepspraktijk bevindt zich aan de Tiensepoort op het kruispunt van Leuven, Kessel-lo en Heverlee. Ons team bestaat uit:

De website van onze groepspraktijk in Leuven: www.therapieleuven.be

Adres in Leuven

Tiensesteenweg 1, 3010 Kessel-lo (aan de Tiensepoort in Leuven)

Per auto: gebruik de kaart hierboven (punt 'A') - je kan een routebeschrijving bekomen door een vertrekpunt naar keuze in te vullen.

Per trein/bus: de praktijk ligt op wandelafstand (10-15 min.) van het station van Leuven.
-> klik hier voor een aangepaste trajectweergave op kaart en een routebeschrijving.

Links

Hieronder geef ik je alvast enkele interessante links die je misschien verder kunnen helpen met je zoektocht:

Literatuur

Tot slot bied ik je ook een lijst met boeken die interessant kunnen zijn om zelf naar oplossingen op zoek te gaan, of als aanvulling op een therapie.

Klik hier om de lijst te raadplegen.